Į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis minkštus baldus?

Namams

Minkšti baldai yra vieni patogiausių ir jaukiausių daiktų namų aplinkoje. Naujos sofos ar fotelio apmušalų audinys yra didelė investicija – nenorite nusivilti, praėjus keliems mėnesiams po to, kai gaminys atkeliaus prie jūsų durų. Pasirinkite netinkamą medžiagą ir susidursite su įtrūkimais bei dėmėmis. Padarykite klaidą spalvoje ar rašte ir kentės visas kambario interjeras. Taigi, prieš rinkdamiesi naujus baldus, skaitykite toliau, kad sužinotumėte, į ką turėtumėte atsižvelgti kalbant apie patvarumą, patogumą ir stilių. Štai kaip apsispręsti dėl baldų pasirinkimo, kad būtų malonu gyventi daugelį metų.

Apmušalai yra medžiagos, įskaitant audinį, paminkštinimus, juostas ir spyruokles, iš kurių sudaromos minkštos kėdžių, sofų ir kitų baldų dangos. Tai minkštų baldų pagrindas. Šiuolaikiniuose apmušaluose naudojamos metalinės spyruoklės ir putplastis, užtikrinantis didesnį patvarumą. Nors interjero medžiagos gali būti nematomos, jos labai skiriasi nuo to, ar yra patogios. Ir nors audinį visada galima pakeisti (o gali prireikti, atsižvelgiant į susidėvėjimą), pasirinkę aukštos kokybės vidinius sluoksnius padėsite užtikrinti, kad audinys tarnaus ilgus metus.

Didelė žmonių klaida, kad žmonės nesvarsto, kaip audinys ar oda laikui bėgant gali senti. Patikrinkite etiketę ir užduokite klausimų salone, kad sužinotumėte apie medžiagos turinį ir valymo poreikius, tada pagalvokite, kiek priežiūros esate pasirengę atlikti, kad apsaugotumėte savo pasirinkimą. „Kaip pasirinktas baldas atrodys po penkerių metų? – paklauskite savęs. Ar reguliariai siurbsite apmušalų audinį? Ar uždarysite užuolaidas būdami toli, ar nenaudosite kambario, kad išvengtumėte tam tikro išblukimo, kuris natūraliai atsiranda veikiant saulės šviesai?

Lengviausias būdas įsitikinti, kad jums patiks baldų medžiaga ant tam tikro rėmo ir kaip jausitės, kai ant jo atsisėsite, yra išbandyti atsisėdus parduotuvėje ant jums patikusio baldo.